Videodigitalisering

Hvis du har gamle VHS, Video8, miniDV og lignende kassetter liggende og du ønsker å beholde innholdet på dem begynner du å få det travelt! Forventet levetid på disse formatene nærmer seg faretruende slutten. VHS kan for eksempel gå ned så mye som 20 prosent i kvalitet etter bare 10-15 år. Heldigvis har de fleste av oss lagret våre kassetter i en mørk bod eller på et loft, noe som kan ha reddet innholdet lenge nok til at du fortsatt har mulighet til å digitalisert dem.

Vi digitaliserer:
* VHS-kassetter (VHS, VHS-C, S-VHS, S-VHS-C)
* Video8-kassetter (Video8, Hi8, Digital8)
* DV-kassetter (DV, MiniDV, DVCAM, DVCPRO, miniHDV)
* Smalfilm-taper (Super8, Normal8)
Rotmo.net kan digitalisere flere av de vanlige videoformatene som var populære på 80-tallet og frem til starten på 2000-tallet. Vi kan nå også endelig digitalisere smalfilm. Utstyret vi bruker har god kvalitet og vi overfører videoene i høyest mulig kvalitet til et ukomprimert videoformat.

Vi har i mange år jobbet med videodigitalisering og restaurering av video og kjenner til disse formatene godt. Vi har siden 2017 jobbet for diverse bedrifter og digitalisert deres kunder sine videokassetter som en 3. part. Nå tilbyr vi også vår tjenester direkte.
Å digitalisere en kassett eller videobånd krever mye tid og jobb. Først sjekkes bånd og kvalitet på video før digitalisering, også gjøres det en sjekk etter at materialet er blitt digitalt for å se at alt ble riktig. Mange av de eldre kassettene har dessuten lagringskapasitet på alt fra 60 til 240 minutter. Vi synes det viktigste er at du faktisk får digitalisert dine kassetter før det er for sent, derfor tilby vi våre tjenester til en overkommelig pris.

I ordreskjemaet under regnes forventes pris ut etter hvert som du fyller det ut. Merk at endelig pris blir avtalt etter at din bestilling er sendt inn. Vi er blant de aller billigste i Norge på digitalisering av video og gir rabatt allerede etter 10 kassetter! Du kan se fullstendig prisliste her.

Bestill digitalisering

Legg inn din bestilling her. Dette er uforpliktende frem til begge parter har godkjent avtalen.


Informasjon

Avtalevilkår

Adresse

Munkebyvegen 524
7608 Levanger

Vent litt!

...dette tar bare et sekund!